Deze jas is een investering-zie je de rendementen alle winter lang---canada goose shelburne parka.

Opstaan om de wrede koude winter's met de knie-lengte Canada Goose Women's Shelburne Down Parka. Gevuld met de witte eend 625-vulling naar beneden van de isolatie, zal de Shelburne houden je warm in temperaturen zo laag als-15 ° Fahrenheit. De Arctic-Tech stof waaruit deze parka is Canada Goose's meest bewezen stof ontworpen om in extreme omstandigheden en klimaten droog te blijven, en Canada Goose toegevoegd een DWR coating om te werpen, sneeuwvlokken en regendruppels voor verbeterde beveiliging.

canada goose jassen,canada goose outlet Korting: 65%,Vind canada ...

Een slanke pasvorm geeft de Rideau een gladde stijl die kijkt naar huis in steden en parken. Deze parka beschikt ook over interne schouderbanden waarmee u kunt dragen van de parka als een rugzak, wanneer het weer te begint warm. Twee richtingen verstelbaar geeft de kap een veilige pasvorm, en de stijlvolle coyote bont Kemphaan is afneembaar voor wassen. De rib-tricot-manchetten behouden al die prachtige warmte, canada goose jas goedkoop,en de elastische aantrekkoord voorkomt dat de parka rijden op je lichaam. Canada Goose toegevoegd ook verschillende zakken voor handige organisatie uit de drop-in zak met een poort voor hoofdtelefoon aan twee handwarmer fleece gevoerde zakken.

Maxed stijl met achterpaneel snaps, brede Quilten en een verlaging van de dij-hoge. Verwisselbare coyote bont ruff rondom een 2-weg verstelbare kap (kap openen, verticaal). Geborsteld tricot chin guard voor comfort. Zware, midden voorste YKK® 2-weg vergrendeling rits. Windvanger over center voorkant rits beveiligd met module knop sluiting. Twee voorste fleece gevoerde zijzakken met interieur snap sluiting. Verstelbare module manchet. Verzonken zware rib-tricot manchet s te weren de kou. Twee lagere rug-vents beveiligd met module sluiting. Twee interieur zakken; recht in veiligheid zak met ritssluiting. Linker broekzak drop-in met hoofdtelefoon toegang openen. canada goose nederland,Interieur schouderbanden toestaan drager te voeren over hun schouder. Gemaakt in Canada. Center back lengte is ongeveer 35".

YKK Water Repellent ritsen

YKK ritsen zijn een industriestandaard.

625 VULLEN UITZETTEN ISOLATIE

Beneden is een natuurlijke isolator met een hoge warmte-gewichtsverhouding. Het biedt uitstekende warmte-eigenschappen, heeft goede lofting kenmerken en efficiënt kleine zakken van lucht overlapt die creëert een thermische barrière. Hogere vulling-macht neer zal isoleren beter dan lagere vulling-macht neer van hetzelfde gewicht.


CANADA GOOSE Dames SHELBURNE PARKA 3802L ZWART 014

Bont

Leer met het haar behouden voor de isolerende eigenschappen. Het is zacht, lichtgewicht en een natuurlijke isolator.

Arctic-Tech

Canada Goose's meest bewezen textiel ontworpen om in extreme omstandigheden en klimaten waar tijd vertraagt en vocht is vrij droog te blijven.

Fusie Fit Dames

Exclusief voor Canada Goose, Fusion passen is ontworpen om geschikt voor kleinere lichaam frames. canada goose dames,De gemiddelde vrouwen s Fusion Fit heeft een hip lengte 2" korter is dan de standaard Canada Goose. Terwijl de buste en taille metingen zijn meestal tussen 0,5" en 1" kleinere voor de vrouwen s Fusion passen.
https://www.marktplaats.nl/z/kleding-heren/canada-goose.html?query=canada%20goose&categoryId=1776/
Deze jas is een 3 scoort op Canada Goose's Thermal Experience Index, deze jas moet u voldoende warm houden. Het komt zelfs met een windvanger over de center voorkant rits, fleece gevoerde zijzakken, en heeft zelfs twee lagere terug openingen om een beetje ademruimte als je rondlopen. Deze jas is gemaakt van Canada Goose's Arctic-Tech stoffen en materialen die duurzaam en waterbestendig. Deze jas en de materialen zijn ontworpen om u helpen blijven warm en droog in extreme omstandigheden. Deze jas is niet omvangrijk, noch maakt het je eruit als de Michelin-Man-It past als het werd gemaakt voor u duidelijk en eenvoudig. Een Canadese gans jas te overwegen als je in de markt voor iets dat eigenlijk je warm deze winter houden zal. Het heeft geen zin hebben om te kopen van verschillende lagen om de klus te klaren. Deze jas is een investering-zie je de rendementen alle winter lang.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Canadese gans, de koning van alle bedrijven van de parka, maakt één van zijn jassen

Een afgeslankt, stad-Ready nemen op onze iconische functionaliteit en stijl. Canadese goose. Canada Goose Liberty parka..